Dataopsamling software.

 

Gratis Borland DELPHI support til dataopsamling med PCI kort og USB moduler fra DATA TRANSLATION Inc 
      Det gratis udviklingsværktøj  kræver at Borland DELPHI 7.0 er installeret..

     
Datablad.

     
Download ca. 4.5 Megabyte.


Alle dataopsamlingskort og USB baserede dataopsamlingssystemer fra DATA TRANSLATION Inc. leveres som standard med en gratis DATA ACQUISITION Omni CD.

DATA ACQUISITION Omni CD indeholder komplette brugermanualer, Device Drivere samt følgende gratis programmer og udviklingsværktøjer:

Quick DataAcq – ready to run application

DataAcq SDK – software developers toolkit

VEE Pro 6.0 evaluation package

DAQTest ready-to-run application

Scope instrument application

32-bit WDM (Windows Driver Model) device drivers for Win 98/NT4.0/2000/ME for Data Translation PCI     and USB boards

Documentation

Scope er et gratis menustyret datopsamlingsprogram med On-Line FFT, grafisk visning af måledata samt lagring af måledata i Excel format til Off-Line analyse.

   

 

Scope leveres gratis med alle PCI kort & USB moduler fra DATA TRANSLATION Inc Datablad Scope.

Komplet oversigt: 
Test & Measurement Software


 

Measure Foundry, et nyt program til PC baseret dataopsamling. Det nye program bryder med de sidste 10 års softwareteknologier kendt fra LabVieW og VEE, hvor grafisk programmering realiseres ved en kombination af programmerbare ikoner der forbindes med softwires. Disse traditionelle programmer er indlæringstunge og kræver ofte betydelige investeringer i uddannelse før brugerne er i stand til at løse dataopsamlingsopgaver.

Med den nye ”Drag and Drop” teknologi i Measure Foundry er det muligt at opbygge dataopsamlingssystemer med et minimum af investeringer. Programmet leveres med en 10 minutters Getting Started manual samt en række programeksempler der nemt kan tilrettes en specifik opgave.

Oversigt DT Measure Foundry.
.

Download
Gratis Evalueringsversion.

 DTx-EZ Data Acquisition ActiveX Controls, er en samling visuelle programmeringsværktøjer til programudvikling med Microsoft Visual Studio, Visual BASIC eller Visual C++. Operativsystemer Windows 95/98,  NT og Windows 2000. Programmer udviklet med DTx-EZ kan distribueres ubegrænset. 

DT-LV Link, High-level Data Acquisition Link to LabVIEW. DT-LV Link gør det muligt at anvende DATA TRANSLATIONS teknologier til dataopsamling med LabVIEW i tilfælde hvor der f. eks. ønskes dokumentation af dynamisk målenøjagtighed Effective Number Of Bits, ENOB.

Vi kan levere detaljeret dokumentation på registerniveau til alle dataopsamlingskort fra DATA TRANSLATION Inc. hvis der ønskes Driverudvikling til andre operativsystemer.

Hvis du har brug for assistance i forbindelse med udvikling af større VEE Pro applikationer kan du kontakte firmaet www.veecan.dk der har specialiseret sig i VEE.